Tipar Print UV Gravura

Materiale promotionale

Printuri de mari dimensiuni

Sisteme de afisaj

Cupe medalii trofee plachete

Metode de personalizare

Felicitari, invitatii, diplome

In cazul promovarii evenimentelor, aniversarilor, a sarbatorilor, a momentelor importante din cadrul firmelor si companiilor, sau pentru evenimentele in cadrul carora sunt decernate premii si distinctii personalizate, un rol important il joaca materialele publicitare si de promovare tiparite. 
Felicitarile personalizate se realizeaza prin print digital de calitate, pot avea diverse forme si texturi ale cartonului sau hartiei pe care se realizeaza personalizarea. De asemenea felicitarile personalizate sunt concepute in dimensiunile solicitate de evenimentul in cadrul carora sunt utilizate. Felicitarile personalizate  se recomanda sa fie tiparite impreuna cu plicuri personalizate, cu date variabile sau fixe, cu elementele de identitate vizuala ale companiei, logo, sigla, slogan publicitar pentru a asigura o identitate completa evenimentului. Grafica si designul concepute pentru felicitarile personalizate contribuie si ele la reusita unui eveniment si la evidentierea mesajelor publicitare si de promovare transmise. Felicitarile personalizate reprezinta materiale promotionale tiparite. 
Invitatiile personalizate sunt materiale promotionale dedicate pentru promovarea evenimentelor. Invitatiile personalizate sunt realizate in diverse forme si marimi, adaptate specificului solicitat de client, in faza de design grafic urmarindu-se atingerea elementelor care asigura un impact cat mai puternic asupra publicului, determinand mobilizarea acestuia spre actiune. Combinatia dintre designul publicitar si mesajele de continut, subliniaza faptul ca invitatiile personalizate, reprezinta si ele materiale promotionale tiparite. 
In cadrul evenimentelor de promovare si decernare de premii, diplomele personalizate reprezinta pe langa alte materiale promotionale personalizate sau cadourile personalizate prin diverse metode (gravura laser, gravura mecanica, print uv, tipar digital, imprimare), un produs publicitar si de promovare care exprima recunoasterea meritelor angajatilor, colaboratorilor sau a clientilor, pentru intreaga activitate, anumite performante si realizari in cadrul firmei. Deoarece si pe diplomele personalizate se regasesc de fiecare data elemente de identificare vizuala a firmei (identitatea ei vizuala), dincolo de rolul lor de multumire si recunoastere, diplomele personalizate reprezinta materiale promotionale tiparite.


Detalii contact
S.C. DirectTarget S.R.L
Zalau, Tipografilor 47
0768 654 321
comanda@prx.ro
PRX.ro Despre PRX Contact Termeni si conditii Harta site Serviciu clienti Cum comand Livrare Termeni si conditii Facebook Parteneri Cadouri personalizate Invitatii de nunta Stampile Print si promotionale  
Toate preturile afisate includ personalizarea produselor!