Materiale publicitare

Pixuri plastic personalizate
Nu sunt produse adaugate in aceasta categorie!

Pixuri personalizate utilizam cu totii in activitatile desfasurate in fiecare zi, fie ca sunt activitati promotionale sau alte activitati desfasurate la biroul din cadrul firmei. Fie ca pixurile sunt imprimate cu datele firmei sau a companiei in care muncim, fie ca ele sunt pur si simplu purtatoare al unui brand al atei companii, utilitatea pixurilor personalizate este incontestabila. Pixurile personalizate, ca materiale publicitare personalizate (personalizare prin gravura laser, personalizare prin gravura mecanica, personalizare prin serigrafie, personalizare prin tampografie, personalizare prin print UV) sunt materiale promotionale necesare in cadrul fiecarei actiuni de promovare a firmei. 
In functie de bugetul alocat campaniei publicitare sau a bugetului pentru investitia in materiale publicitare personalizate, exista o diversitate de modele de pixuri personalizate: pixuri personalizate din plastic, pixuri personalizate din metal, pixuri personalizate din lemn, sau combinatii intre plastic, metal si lemn. In functie de materialul din care sunt confectionate, recomandam clientilor cea mai potrivita metoda de personalizare a pixurilor. Printul UV reprezinta metoda de personalizare a pixurilor in policromie (color), gravura laser si gravura mecanica, reprezinta metode de personalizare a pixurilor intr-o singura culoare. Se pot utiliza si combinatii intre print uv si gravura laser sau mecanica pentru un aspect deosebit al pixurilor personalizate.


Detalii contact
S.C. DirectTarget S.R.L
Zalau, Tipografilor 47
0768 654 321
comanda@prx.ro
PRX.ro Despre PRX Contact Termeni si conditii Harta site Serviciu clienti Cum comand Livrare Termeni si conditii Facebook Parteneri Cadouri personalizate Invitatii de nunta Stampile Print si promotionale  
Toate preturile afisate includ personalizarea produselor!